بیانیه بین الادیان علیه ترور - نمایندگان سه دین بزرگ در آلمان، با انتشار بیانیه ای زیر عنوان « کشتن به نام خدا اجازه نیست»، حمله تروریستی در پاریس را محکوم کردند.
نمایندگان ارشد کلیساهای کاتولیک و پروتستانت، یهودیان و مسلمانان در یک بیانیه مشترک که در روزنامه آلمانی "بیلد" منتشر کرده اند، حمله تروریستی در پاریس را محکوم کرده و گفته اند که این حمله را ، «حمله به آزادی اندیشه، اعتقاد و ارزش های مشترک ما در قسمت تحمل و روا داری دانسته و از آن عمیقاً متنفر هستیم».
مضا کنندگان این بیانیه عبارت اند از: الویس گلوک، رئيس کمیته مرکزی کلیسای کاتولیک آلمان، ولفگانگ هوبر رئیس پیشین شورای کلیساهای پروتستانت در آلمان ، ایمن ماسیک رئیس شورای مرکزی مسلمانان در آلمان، شارلوته کنوبلوخ، رئیس انجمن فرهنگی اسرائیل در مونشن و بایرن علیا، و شتفان کرامر رئیس اسبق شورای مرکزی یهودیان.
در این ما نیفست که با عنوان «بنام خداوند اجازه کشتن نیست» شروع می شود، همچنان آمده است که «کتاب های مقدس، تورات، انجیل و قرآن، کتاب های دوستی اند نه نفرت». امضا کنندگان این مانیفیست خواستار شده اند که «هر مسیحی، یهودی و مسلمان باید روز جمعه در مسجد، روز شنبه در کنیسه و روز یکشنبه در کلیسا برای قربانیان پاریس دعا کنند». علاوه بر این، آنها خواستار « تفاهم، صلح و آزادی» شده اند. در این مانیفیست آمده است که «نفرت پاسخ نفرت نیست و عدم تحمل پاسخ عدم تحمل نیست. فقط با هم می توانیم از ارزش ها و اعتقادات ما در برابر اقلیت های تندرو محافظت کنیم».
در همین حال، زیگمار گابریل، رئیس حزب سوسیال دموکرات های آلمان (اس پی دی) بر اساس گزارش روزنامه "بیلد" احزاب و اتحادیه ها را به اعتراض توده یی مشترک در برلین، پایتخت آلمان فرا خوانده است. روز نامه "بیلد" گزارش داده است که گابریل خواستار یک « اتحاد گسترده» برای «همزیستی مسالمت آمیز و دموکراتیک در آلمان و اروپا» شده است. این روزنامه با استناد به یک نامه گابریل برای احزاب دموکرات، جوامع مذهبی، کارفرمایان، اتحادیه های کارگری، سازمان های اجتماعی و دیگر گروه های اجتماعی گزارش داده است. از گابریل روزنامه "بیلد" نقل قول کرده است که شلیک های عاملان این قتل ها در پاریس «تنها قربانیان مستقیم را نه بلکه ایده یک جامعه آزاد و باز را نیز هدف قرار داده است». در یک حمله بالای مجله طنزی فرانسوی "شارلی ابدو" در پاریس، پایتخت این کشور، روز چهارشنبه دوازده نفر کشته شدند.
کلودیا روت معاون رئیس بندستاگ یا پارلمان آلمان از حزب سبز ها به شدت مخالفتش را علیه همه تلاش ها در ابزار سیاسی ساختن حمله تروریستی پاریس بیان داشته است. روت برای خبرگزاری آلمان در برلین گفته است که جنایات وحشتناک به عنوان بهانه ای برای حفظ اطلاعات، سرکوب بیشتر حکومتی و یا تخریب آزادی های دموکراتیک نباید مورد استفاده قرار گیرند. او جناح راست محافظه کار "بدیلی برای آلمان" (ای اف دی) را متهم به سوء استفاده ازاین وضعیت کرده است. او می گوید: «من فکر می کنم که این غیر مسئولانه است. واقعیت در آلمان باید به وضوح شناسایی شود». او تاکید می کند که «آلمان سابقه طولانی مهاجرت دارد. ما باید موضع روشن در برابر تمامی تبلیغات و تحریکات انزجار آور داشته باشیم.» روت رئیس سابق حزب سبز های آلمان می گوید که سیاست و جامعه باید در برابر گروه هایی دست بکار شوند که می خواهند جامعه را تجزیه کنند وبا ادغام ویکپارچگی جامعه سر و کاری ندارند. به خصوص باید از هر گونه سوء ظن علیه مسلمانان اجتناب گردد.
پس از حمله تروریستی در پاریس، بخش اقتصاد آلمان نیز موضع اش را روشن ساخته و از مسلمانان و مهاجران در آلمان دفاع کرده است. همچنین با در نظر داشت جنبش ضد اسلامی "پگیدا" (اروپاییان وطن پرست علیه اسلامی شدن غرب) و جناح راست حزب محافظه کار "بدیلی برای آلمان"، اولریش گریلو رئیس فدراسیون صنایع آلمان به خبرگزاری آلمان در برلین گفته است که «ترور نمی تواند به منظور بدنام ساختن تمام یک دین سوء استفاده شود». او در ادامه می گوید که آمدن مهاجران در آلمان عزیز است و به آنها نیاز است. گریلو که نمایندگی از علایق بیش از 100 هزار شرکت آلمانی را می کند، تاکید کرده می گوید: «آلمان از دیر زمانی یک کشور مهاجر پذیر است و باید چنین هم باقی بماند.» مهاجران به حیث شهروندان، همسایگان و دوستان، «بخشی الزامی زندگی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ما اند». Read More at « کشتن به نام خدا اجازه نیست»،
0 Comments:
Post a Comment
<< Home